biz iki kuzeniz. bir qün evde tek oturuyo0rduk.aiLemiz düqüne qitmişŞLerdi bizde sıqıcı olucaqını düşündük ve gitmedik.herkez qibi cd ^e korku fiLmi takıpta izlemiyo0rduk oturuyo0rduk ikimizinde cep teL.açıktı birden lkapı çaldı ben kapıya yöneLip kapıyı tam açıcakken kim o0o diye sesLendim. ses qeLmedi açmadık kapıyı . bieden aynı anda teLefonumuz çaldı.benu bize yapanın 2 qişio0Ldunu anLadık.taLefonLarı açtık yaqında bu efden saq çıkmıcaksınız diye bir ses qeldİ . ÇOK KORKTUK HMN KAPOIYI KİTlEDİK. bi köseye oturup ailemizi aramayı düşündük ama onlar qelene kdr ölebilirdik . çünqü düqün ddenizlideydi. eLektrikLer qitti birden kapı çaldı. açmaık korkuyo0rduk.ve odaya qeçmek için qeri döndüqümüzde arqamızda bir adam bize bakıyo0rdu. korkudan kusenim bayıldı tek kaldım ve bana telefonu açmadın için cezasını çekeceksin dedi ve qitti kusenim ayıldıqında herşeyi anlattım ve komşunun evine koşa koşa qittik ona anlattık ve orda kaldık annemler qelene kadar daha so0nra her kapı çaldıqında ses qelmedi sürece kapoıyı acamaz olduk halEN daha korkuyo0ruz. annemlere anlattımızda o adamın karabasan oldunu sölediler